3/5 MALENA REKORDETTA - ALCAZAR NYKOMLINGAR

Malena Ernman behåller förstaplatsen även den här veckan, nu med rekordpoängen 735 - de högsta poängen någonsin för en Svensktoppsetta! 

Alcazar blev veckans högsta nykomlingar med sin fjärdeplats för ”Stay the night” och jublade unisont kring telefonen när jag fick tag på dem;

- Yippieeee!!!! Vad vi är stolta, vad kul!

Tess, Lina och Andreas berättade också att det går bra för dem utomlands just nu, framförallt i Tyskland. Och 80-talet lever det kvar?

- Självklart! Vi håller fast vid vårt dansanta 80-tal, både i färg och form!

Emilia var ny på listans 8:e plats med sin ”You’re my world” Medan EMD och Larz-Krizterz fick lämna listan, så där blev det ”Baby Goodbye” på riktigt.

Men spänningen stiger nu inför nästa vecka eftersom en annan omtalad artist nu finns med bland utmanarna, nämligen Caroline af Ugglas:

- Ja, det här ska bli spännande att se hur det går. Jag hoppas att folk inte har hunnit tröttna på låten! konstaterade Caroline, som också berättade att hon får mycket kommentarer på stan, framförallt från barn;

 - De ropar ”Titta där går Snälla Snälla”. Det tycker jag låter så fantastiskt, ungefär som att man går omkring med en gloria ovanför huvudet!

Hur det går för Caroline och de andra utmanarna Sofia Karlsson, Tom Levin, Erik Hassle och Titanix hör du på söndag 11.03 som vanligt!

/Carolina