Tre nya utmanare på Svensktoppen. Rösta på din favorit.

Veckans tre utmanare

Björn Skifs

Rekordhållaren, Svensktoppsveteranen och ständigt aktuelle Björn Skifs är med och utmanar med nya singeln "I´m here to stay". Björn som just nu är aktuell med ny show på Cirkus i Stockholm och som nyligen vann omröstningen om den bästa melodifestivallåten någonsin på Svensktoppen med Michelangelo.

Anna Maria Espinosa

När indieartisten Anna Maria Espinosa deltog i Melodifestivalen var det många som blev förvånade. Förvåningen blev desto större när hon inte ens gick vidare. "Innan alla ljusen brunnit ut" blev en av få ballader som inte tog sig till final, men som nu kanske får en revansch på Svensktoppen.

Alcazar

Gruppens medlemmar må förändras genom åren, men de är alltid discomusiken trogen. Nu senast såg vi dem i Melodifestivalen där de för en gångs skull fastnade i Andra Chansen, men nu får "Headlines" en tredje chans på Svensktoppen. Åtta veckor och en fjärdeplats som bäst blev resultatet för deras förra festivallåt "Stay the night".

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".