1 av 2
Christer Sjögren signerar ett vykort med en bild av sig själv.
2 av 2
Christer Sjögren och Dawid Bowie. Lika som bär? Foto: Heiko Junge / Claudio Bresciani / Koji Sasahara / Claudio Bresciani / Scanpix. Fotokollage: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Tävla och vinn med Melodifestivalspecial

Tävla om Christer Sjögrens autograf

"Lika som bär" - lyssna för att få mer info om tävlingen här!
1:12 min

Nu har vi presenterat vinnaren!

Skriv ditt förslag här ... och berätta gärna varför:

Nu kan du som lyssnar på Svensktoppen vara med och tävla om ett signerat korr med Christer Sjögren. Allt som krävs är att du är klurig och har lite koll på artisterna i BÅDE Melodifestivalen och Svensktoppen.

Tävla och vinn en autograf med Christer Sjögren

Christer Sjögren och Dawid Bowie är "Lika som bär". Vilka andra artister i Melodifestivalen och Svensktoppen tycker DU är "Lika som bär?

Para ihop artister från Melodifestivalen och Svensktoppen

Bestäm dig för vilken artist från Svensktoppen som du tycker är mest lik en artist från Melodifestivalen. Och vise versa.  Motivera sedan VARFÖR du tycker att de är lika.

Bara din fantasi sätter gränserna

Använd formuläret nedan för att skicka in ditt svar. Glöm inte att uppge namn och adress så att vi kan kontakta dig om du blir den som juryn utser som vinnare.

Vinnaren presenteras i programmet från Linköping. Senast natten mot lördag den 19 februari måste vi ha ditt förslag. Och kom ihåg. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna!

Carolina Norén och Svensktoppen Melodifestivalspecial ser varmt fram emot era bidrag!

Lycka till!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".