Carolina Noréns blogg

Vågar ni åka med "Sveriges sämsta bilförare"

0:09 min

Bilen packad, ska bara lista ut hur man öppnar motorhuven så jag kan fylla på spolarvätska. Snart beger sig Sveriges sämsta bilförare ut på E4:an söderut mot Melodifestivalen i Linköping, se detta som en varning – håll er undan de närmaste timmarna…

Carolina Noréns blogg

Men jag måste erkänna att jag känner mig lite styrkt i min egenskap som bilförare. Igår lyckades jag t ex tjata mig ur en parkeringsbot då jag parkerat bilen där det var stoppförbud. Efter att fem gånger ha upprepat samma sorgliga ramsa om att jag bara sprungit in i skolan för att lämna min dotters glasögon, gav p-vakten upp.

- Okej, jag orkar inte höra det en gång till. Jag är också förälder, det ska inte behöva kosta 900 kronor när man hjälper sina barn….

Jag säger bara; GIGANTISKT TACK!!!!

Repet med artisterna i tredje startfältet

Ska nu försöka hinna fram i tid så jag hinner se de flesta av dagens repetitioner, är lite nyfiken t ex på   och   som jag tror kommer ha goda chanser på lördag.

Missar Saade som ska vinna Eurovison

Dessvärre missar jag  , vars repetition flyttats till nu på morgonen. Men efter att redan ha hört låten och haft förmånen (eller?) att få träffa denna självutnämnda superstar, så tror jag att jag förstår ungefär vad han kommer att bjuda på.

Om ni är lite nyfikna på låten "Popular" så kan ni redan nu börja lyssna in er på Boney M´s discoklassiker Nightflight to Venus – så kan ni redan nu höra delar av Erics nya låt.

Allt för nu, dags att starta färden. Händerna på ratten, blicken framåt – Vi hörs!

Carolina

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista