Veckans utmanare

Färsking utmanar två veteraner

Niclas Frisk, som startade Atomic swing har kunnat höras med Nina Persson. Nu ger han sig in i leken med låten "Catch 22". Han har också figurerat i bandet Perssons Pack och så har han skrivit låtar åt blan andra Jerry Williams, Carola och Peter Jöback, som också utmanar den här veckan.

Niclas har sagt att lyx för honom är en tom kalender men ändå tillräckligt med pengar på kontot för att kunna klara sig.

Två veteraner utmanar på Svensktoppen

Peter Jöback är efter sina 110 veckor på listan med "Guldet blev till sand" en riktig Svensktoppsveteran. Av många klassad som Sveriges genom tiderna bästa musikalartist - något han också gett prov på utanför landets gränser.  Peter är på gång med mycket annat. Privat - om man får tro hans face book sida - är han i färd med att ta förarbevis för båt. Nu har också en ny singel kommit - "Räddare i nöden" - av Ludwig Bell.

Kikki Danielsson - behöver hon egentligen presenteras? Hon är countrydrottning för vissa, schlagerdrottning för andra, och så här i Schlagertider kan man väl påminna om hur hon med dåvarande parhästen Elisabeth Andreasson sopade banan med alla andra efter att ha vunnit svenska Melodifestivalen med "Dag efter dag" 1982. De kallade sig Chips då. Nu möter vi Kikki solo i Wagon Wheels.

Fråga