8 april

Lisa Miskovsky blev ny etta!

3:44 min

Lisa Miskovsky blev ny etta med ”Why start a fire” och knuffade ned First Aid Kit till andraplatsen med ”The Lion´s roar”. Förra veckan skiljde det en poäng dem emellan - den här veckan 160.

Lisa som satt i bastun när jag ringde upp för att gratulera.

- Jag sitter här för att få lite lugn och ro, men jag är så otroligt glad för förstaplatsen. Vilket erkännande, det är en kärleksförklaring!

I övrigt bjöd veckans lista inte på några större förändringar.

Timbuktu är nu trea med Flickan och Kråkan, Moa Lignell trillade ned till fjärdeplatsen med ”When I held ya´” och Takida behåller femteplatsen med ”You learn”.

Tomas Ledin gick upp till sjätteplatsen med ”Den jag kunde va”, Christer Sjögren och Lotta Engberg ned till sjundeplatsen med ”Don´t let me down” och BAO och Helen Sjöholm är nu på åttor med ”En dag i sänder”.

Lars Winnerbäck och Miss Li ligger still på niondeplatsen med ”Om du lämnade mig nu” medan Björn Skifs faller till tiondeplatsen med ”Break the Spell”.

Förra veckans utmanare Elisa´s fick en omtest med ”Ikväll tar vi chansen” medan Andreas Johnson och Björn Ranelid och Sara Li dessvärre inte nådde ända fram.

Veckans nya utmanare är Dead by April och Molly Sandén.

Nästa vecka hörs inte vi – jag ska fira påsklov med mina barn i Dalarna – det ska däremot inte Claes-Johan Larsson göra – så han är här på plats på söndag och ger er senaste svensktoppsnytt!

/Carolina