Låten handlar om ett sk "One-night-stand", ni vet när man ångrar allt dagen efter och bara vill att personen ska gå.
14/4

Måns Zelerlöw om "One night stands" och Mando Diao toppar

3:44 min

Topp 3 oförändrad även denna vecka - Mando Diao kvar på förstaplatsen med "Strövtåg i hembygden", Magnus Uggla är fortfarande tvåa med "Jag och min far" och trots förra veckans poängökning så når inte Louise Hoffsten högre än tredjeplatsen med "Only the dead fish follow the stream".

Bland veckans nya utmanare märker vi den svensk-norska duon Erik Segerstedt & Tone Damli som fastnade i Andra Chansen med sin "Hello Goodbye". En låt som delvis är skriven av Måns Zelmerlöw som nu lättar lite på sin helylle-image;

- Låten handlar om ett sk "One-night-stand", ni vet när man ångrar allt dagen efter och bara vill att personen ska gå. Och ja, det är sjävupplevt, avslöjar Måns.

Nya flickfavoriten Anton Ewald är också med och utmanar med "Begging" och för Behrang Miri blev det en omtest med Melodifestivallåten "Jalla dansa sawa".

Laleh är enda nykomling. Hon går rakt in på sjätteplatsen med "Elephant", men det innebär att Sarah Dawn Finer och "Med dig vid min sida" fick lämna listan. För Petra Marklund som utmanade med "Sanningen" förra veckan blev det ingen listplacering, men i gengäld så klättrar hon till fjärdeplatsen med "Händerna mot himlen".

Veckans största fall står Ravaillacz för, de faller från fjärde till niondeplatsen med "En riktig jävla schlager".

/Carolina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista