Eagle-Eye Cherrt och Darin är nya på listan. Foto: TT och Sveriges Radio
23/2

Eagle-Eye Cherry och Darin nya på listan

Vi får en nykomling den här veckan, låten "Deam Away" med Darin och Eagle-Eye Cherry som går rakt in på femteplatsen. "Dream Away" skrevs på plats i Filippinerna när Darin och Eagle-Eye för ett TV-program träffade fattiga och utsatta barn och intäkterna från skivan går till välgörande ändamål.

Det här innebär att Erik Rapp får lämna listan eter bara en vecka med "Wild".  För förra veckans utmanare med Göran Samuelsson och "Ögonblick" blir det däremot ingen listplacering, inte heller för Alvaro Estrella med "Bedroom", som ju senast förra veckan fick en omtest.

Bland veckans nya utmanare hittar vi två låtar från Melodifestivalen, vi får se om Elisa Lindström med Casanova eller Pink Pistols med I am somebody kan bli första festivalartist att gå in på listan.

Dessutom är Oskar Linnros med och utmanar med "Gå Hem" från senaste albumet "Klappar och slag".

Topp 4 oförändrad och Mando Diao fortsätter att toppa listan med "Strövtåg i hembygden". Weeping Willows tappar den här veckan till tiondeplatsen och balanserar nu farligt nära den nedre kanten med "We´re in different places".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".