Darin och Eagle Eye Cherry avancerar. Foto: Sveriges Radio och TT
2/3

Eagle-Eye Cherry och Darin avancerar

Förra veckan gick Darin och Eagle-Eye rakt in på femteplatsen, den här veckan klättrar de till tredjeplatsen med ”Dream Away”. Detta innebär att Magnus Uggla för första gången trillar ur toppstriden med ”Jag och min far” som nu är fyra.

Mando Diao fortsätter i topp med ”Strövtåg i hembygden” och Malena Ernman och Jerry Williams ligger kvar på andraplatsen med ”Counting Miracles”.

Vi får ingen nykomling den här veckan, men Elisa Lindström får en omtest som utmanare med ”Casanova” eftersom den slutade på en elfteplacering.

Från Melodifestivalen känner vi också igen The Refreshments som utmanar med ”Hallelujah”. Stockholmsgruppen ”The Royal Concept” är också aktuella som utmanare med senaste hitsingeln ”Cabin down below”.

Oskar Linnros och Pink Pistols som utmanade förra veckan når inte fram till listplacering med ”Gå hem” respektive ”I am somebody”.

Carolina Norén

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista