Amanda Jenssen Foto: Sveriges Radio
Amanda Jenssen på P3 Guld-gala gräver numera eget guld
11/1

Amanda Jenssen ny etta!

Amanda Jenssen får sina andra Svensktoppsetta när hon den här veckan avancerar till förstaplatsen med ”When we dig for gold in the USA”. Amada som tidigare toppat listan med Happyland. 

Mando Diao klättrar upp till andraplatsen med ”Strövtåg i hembygden” och Magnus Uggla faller till tredjeplatsen med ”Jag och min far”.

First Aid Kit står för veckans bästa klättring nbär de avancerar från nionde- till femteplatsen och det gär även bra för förra veckans nykomling Tove Lo som nu är sjua med ”Habits (Stay High)” medan Orup faller kraftigt med Främling som nu ligger farligt till på tiondeplatsen. 

Vi får ingen nykomling och det innebär att ingen av förra veckans utmanare – Tomas Andersson Wij (Santa Monica), Elisa´s (Tänk om vi aldrig) och Mohombi (Universe) – går in på listan.

Bland veckans utmanare märker vi Mando Diao som nu utmanar sig själva på listan med ”Love last forever”.

Dessutom utmanar Linnea Henriksson med nya ”Ensamheten” och Adrian Modiggård som är aktuell med ”Om inte du vill ha mig”.

/Carolina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".