Darin avancerar tillbaka till förstaplatsen med ”Ta mig tillbaka”. Foto: Helene Wigren
Darin avancerar tillbaka till förstaplatsen med ”Ta mig tillbaka”. Foto: Helene Wigren
4/10

Darin tillbaka i topp och dubbelt upp för Måns

9:10 min

Det blev en bra vecka för Darin och Måns Zelmerlöw. Darin avancerar tillbaka till förstaplatsen med ”Ta mig tillbaka” och Måns är både nykomling på niondeplatsen med ”Should´ve gone home” och avancerar tillbaka in i topp 5 med ”Heroes”.

Förutom Avicii så utmanar även Kikki Danielsson med ”Not about me anymore” och CajsaStina Åkerström med ”Är det så här det känns att komma hem”.

Mando Diao faller till andraplatsen med ”Strövtåg i hembygden” och Laleh behåller tredjeplatsen med ”Tusen Bitar” som förra veckan passerade ettårs-strecket.

Hasse Andersson fick lämna listan efter 28 veckor med ”Guld och gröna skogar”m och för förra veckans övriga utmanare Titiyo (Taxi) och Molly Pettersson Hammar med ”Something right” blev det ingen listplacering.


Avicii – Aviciiär tillbaka med ytterligare en ny låt. Den här gången med Alex Eber på sång,Alex har också varit med och skrivit låten tillsammans med Tim Bergling(Avicii).

Kikki Danielsson – Med över 30-talet låtar på listan är förväntningarna högaför vad Kikki ska kunna åstadkomma med nya ”Not about me anymore”.

CajsaStina Åkerström – CajsaStina räknas också till en sk svensktoppsfavorit,dvs en artist som ofta går in på listan. Hennes ”Är det så här det känns attkomma hem” har redan varit en av de mest spelade låtarna i P4.

/Carolina Norén

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista