Den här veckan säger vi stort grattis till Miriam Bryant som klättrat upp på förstaplatsen på Svensktoppen! Foto: Martina Holmberg och Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Den här veckan säger vi stort grattis till Miriam Bryant som klättrat upp på förstaplatsen på Svensktoppen! Foto: Martina Holmberg och Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
8/11

Miriam Bryant ny etta – Strömstedt får trippelchans

1:13 min

Förra veckan gick hon rakt in på tredjeplatsen med ”One last time”, nu avancerar Miriam Bryant upp till förstaplatsen.

Sven-Bertil Taube är ny på åttondeplatsen med ”Förlorad igen”, också den från TV-programmet ”Så mycket Bättre” och i original av Niklas Strömstedt. Bland utmanarna märks även Strömstedt som är aktuell med låten ”Drake”, som ju i original heter ”Dragon” och är signerad Miriam Bryant.

Det skulle med andra ord kunna bli en trippel för Strömstedt nästa vecka.

Bland veckans utmanare märks också Danny Saucedo med ”Dör för dig” och Jill Johnson och Doug Seegers med ”Noise without a sound”.

Avicii lämnar listan efter fyra veckor med ”For a better day” och det blev lite överraskande ingen listplacering för Lena Philipsson trots en omtest för ”Jag är ingen älskling”. Det blev inte heller någon bra vecka för Darin som både hamnar utanför listan med utmanarlåten ”Juliet” och rasar från första- till sjätteplatsen med ”Ta mig tillbaka”.

/Carolina Norén


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook. 

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista