Lars Winnerbäck. Foto: Jessica Gow / TT
Lars Winnerbäck. Foto: Jessica Gow / TT
Veckans lista!

Winnerbäck utanför - Bryant kvar i topp

Bryant kvar i topp
2:09 min

Den här gången ville det sig inte för Lars Winnerbäck, nya singeln ”Köpt en bil” slutade på en elfteplats med ett tiotal poäng för få för en entré.

Miriam Bryant fortsätter i topp med ”One last time” och får nu sällskap i topp 3 av långkörarna ”Strövtåg i hembygden” med Mando Diao på andraplatsen och ”Jag och min far” med Magnus Uggla på tredjeplatsen.

Mando Diao fyllde tre år på listan för två veckor sen, håller sig Magnus Uggla kvar några veckor till så blir det treårskalas även för honom.

Bland veckans nya utmanare märks Heavy Metal- bandet Ghost med balladen ”He is”.  Bo Kaspers Orkester & Christel Alsos  är aktuella med duetten ”Håll ut” och Sven-Bertil Taube är tillbaka som utmanare med sin tolkning av ”C´est la vie”, från början en hit signerad Ace of Base.

För förra veckans utmanare Jennifer Brown (Kom hem till mig) och Jenny Berggren (Lever så här) blir det inte någon listplacering.

Zara Larsson balanserar på sin sjuttonde vecka farligt nära den nedre kanten nu när "Lush Life" åter faller till tiondeplatsen.

/Carolina Norén


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook.

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".