Dubbla låtar på listan verkar ha blivit lite av en trend, Lisa Nilsson och Miriam Bryant är två av artisterna på listan som följer den. Foto: Martina Holmberg och Mattias Ahlm / Sveriges Radio
Dubbla låtar på listan verkar ha blivit lite av en trend, Lisa Nilsson och Miriam Bryant är två av artisterna på listan som följer den. Foto: Martina Holmberg och Mattias Ahlm / Sveriges Radio
Svensktoppen 31/1

Dubbelt upp för Miriam Bryant och Lisa Nilsson

Dubbla låtar på listan verkar ha blivit en trend. Nu dominerar Miriam Bryant och Lisa Nilsson nästa halva listan med sina fyra låtar.

Lisa Nilsson blir veckans enda nykomling. Hon går in på sjundeplatsen med ”Vart jag än går” och ligger kvar på sjätteplatsen med ”När kärleken tar slut”.

Dubbla låtar på listan verkar ha blivit lite av en trend, även Miriam Bryant har dubbelplacering på listan eftersom hon behåller andra- och förstaplatsen med ”One last time” respektive ”Ett sista glas”.

Molly Sandén får lämna listan efter en vecka med ”Satellites” och för förra veckans utmanare Anna Ternheim och Elias blir det ingen listplacering för ”Caroline” respektive ”Revolution”.

Veckans nya utmanare är Idolvinnaren Martin Almgren som får en omtest med ”Can´t hold me down” som nu klättrat till P4´s A-lista. Daniel Norgren utmanar med ”Your love” och Jennifer Brown med ”Faller”.


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

 

 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista