Miriam Bryant (Foto: Henrik Montgomery/TT)
Miriam Bryant (Foto: Henrik Montgomery/TT)
Veckans lista

Historien upprepar sig - Miriam Bryant fortsätter att trippeltoppa

Förra veckan blev Miriam Bryant historisk när hon trippeltopppade listan, den här veckan fortsätter rekordplaceringarna som etta, tvåa och trea.


Vi får ingen nykomling, detta trots revansch-chanser för melodifestivalartister som Anna Book och Samir & Viktor. Melodifestivalen märks inte av ännu på listan, men väl bland veckans utmanare där vi bland andra hittar Andra Chansen-artister som Isa (I will wait) och Molly Pettrsson-Hammar (Hunger). Även Lena Philipsson är aktuell som utmanare, den här gången med "Gråt inga tårar".

 För förra veckans utmanare Ida Wiklund blev det ingeb listplacering med "Mellan dröm och verklighet".

 Avicii klättrar högt den här veckan, upp från sjunde till fjärdeplatsen med "Waiting for love" och sämst går det för Idolvinnaren Martin Almgren som faller till tiondeplatsen med "Can´t hold me down".

/Carolina Norén 


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".