Lena Philipsson Foto: Jack Mikrut / TT
Lena Philipsson Foto: Jack Mikrut / TT
Melodifestivalen märks inte av ännu på listan

Lena PH in - Danny ut

Trots test av populära melodifestivallåtar har fortfarande inte svensktoppsjuryn tagit till sig någon. Lena Philipsson blir istället veckans högsta nykomling och går in på sjundeplatsen med ”Gråt inga tårar”.

Miriam Bryant fortsätter att dominera i toppstriden och ligger kvar på första-, andra- och tredjeplatsen.

Danny Saucedo lämnar listan med ”Så som i himlen” och för förra veckans utmanare Isa med ”I will wait” och Molly Pettersson Hammar med ”Hunger” blir det alltså ingen listplacering.

Veckans nya utmanare är melodifestivallåtarna ”Kizunguzungu” med Saraha och ”Kom ut som en stjärna” med After Dark. Dessutom utmanar svensktoppsveteranen Helen Sjöholm som tillsammans med Anders Widmark är aktuell med ”Jag vill följa med”.

/Carolina Norén 


Svensktoppsjuryn består av 500 personer som valts ut av CMA Research. Juryns sammansättning motsvarar Sveriges befolkning 16-79 år. Resultatet presenteras av Carolina Norén på söndagar 11.03-12.00 i Sveriges Radio P4.

Programmet går att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.


Svensktoppen med Carolina Norén på Facebook

Kontakt:

Carolina Norén, Svensktoppens programledare/producent


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista