Årets Svensktoppen Nästa-vinnare Noomi Thorstensson hamnade precis utanför listan, det slutade med en elfteplats för ”Intoxicated”
Årets Svensktoppen Nästa-vinnare Noomi Thorstensson hamnade precis utanför listan, det slutade med en elfteplats för ”Intoxicated” Foto: David Westh/Sveriges Radio

Årets Svensktoppen Nästa-vinnare Noomi Thorstensson hamnade precis utanför listan

1:52 min

Årets Svensktoppen Nästa-vinnare Noomi Thorstensson hamnade precis utanför listan. Men det slutade i alla fall med en elfteplats för ”Intoxicated”. Men det är hon inte ensam om ...

Svensktoppsjuryn var svårflörtad även när det kom till årets test av Svenstktoppen Nästa-vinnaren Noomi Thorstensson.

Men hon är inte ensam. Stora svensktoppsartister som Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Tove Lo har inte heller lyckats charma juryn de senaste veckorna. 

Men det är inte heller omöjligt att det blir en chans till revansch för Noomi Thorstensson. Svensktoppens programledare Carolina Norén har kontaktat musikredaktörerna för P4 och de tror att ”Intoxicated” ändå kan komma att spelas en del i kanalen. Blir det så är det inte omöjligt att Noomi testas igen.

Så till alla fans där ute. Håll tummarna!


Foto: David Westh/Sveriges Radio


Veckans lista i övrigt

Laleh fortsätter att dominera i toppen med ”Bara få va mig själv”, men hur reagerar veckans jury på att hon även utmanar sig själv med nya ”Aldrig bli som förr”?

Måns Zelmerlöw klättrar upp till andraplatsen och får därmed sin bästa placering hittills med låten ”Fire in the rain”. Miriam Bryant fortsätter att ha tre låtar på listan och det är senaste ”Black Car” som går bäst på tredjeplatsen.

Årets Svensktoppen Nästa-vinnare Noomi Thorstensson hamnade precis utanför listan, det slutade med en elfteplats för ”Intoxicated”. Inte heller Maria Andersson och André Andersson med ”Domino” respektive ”Stanna kvar” fick tillräckligt många poäng för en listplacering.

Bland veckans nya utmanare märks, förutom Laleh, även Tommy Nilsson med ”Samma Människa” och Zara Larsson med ”Ain´t my fault”.

/Carolina Norén

 


Mer om veckans utmanare

Tommy Nilsson – Tommy är aktuell i nya säsongen av ”Så mycket Bättre” och passar lagom till premiären på att släppa nya singeln ”Samma Människa”.

Laleh – Hur kommer juryn reagera nu när Svensktoppsettan Laleh utmanar sig själv. Senaste singeln heter ”Aldrig bli som förr”.

Zara Larsson – Dags för ny singel från internationella storstjärnan Zara Larsson. ”Ain´t my fault” är veckans tredje utmanare.


Vill du höra av dig till programmet?

Här hittar du Svensktoppen på Facebook!

Här kan du följa programledaren på Instagram!

Det går så klart också bra att mejla!


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".