Magnus Carlson, Love Olzon och Noomi Thorstensson är veckans utmanare.
1 av 2
Magnus Carlson, Love Olzon och Noomi Thorstensson är veckans utmanare. Foto: Magnus Carlson. Foto: Åsa Stöckel/Sveriges Radio. Love Olzon. Foto: Carl Hjelte. Noomi Thorstensson. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Noomi Thorstensson Svensktoppen
2 av 2
Noomi Thorstensson får en efterlängtad chans till revansch på Svensktoppen. Foto: Jozo Glavas/Sveriges Radio
Svensktoppen Nästa-vinnare

Chans till revansch för Noomi Thorstensson på Svensktoppen

1:27 min

I slutet av sommaren vann Noomi Thorstensson Sveriges Radios musiktävling"Svensktoppen Nästa". Nu har det blivit dags för en omtest och chans till revansch för vinnarlåten "Intoxicated".

Svensktoppens programledare Carolina Norén tar pulsen på årets vinnare av Svensktoppen Nästa inför veckans nya utmanarchans på Svensktoppen. För den här veckan är det nämligen äntligen dags för omtest av Noomi Thorstenssons "Intoxicated".

Men Noomi har inte legat på latsidan sen sist hon var aktuell som utmanare på listan - 

- Det har varit full rulle. Jag har varit i USA och jobbat med lite nya låtar och spelat in en musikvideo till "Intoxicated", berättar Noomi.


Här är veckans övriga utmanare

Magnus Carlson -Magnus är till vardags sångare i gruppen Weeping Willows. Han är nu underhösten också aktuell som deltagare i TV-programmet "Så mycket Bättre"och den här veckan som utmanare med sin tolkning av Little Jinders "Keepon dreaming".

Love Olzon -Artisten och låtskrivaren Love Olzon slog igenom med singeln "Jag vill ha en tjej som tycker om mig". Nu har han släppt sitt sjätte soloalbumet från vilket vi testar "En annan man"

Noomi Thorstensson - I slutet av sommaren vann Noomi Sveriges Radios musiktävling"Svensktoppen Nästa". Nu har det blivit dags för en omtest för vinnarlåten "Intoxicated".


 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".