Carola (Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio)
Carola (Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio)

Kan Carolas utmanarlåt bli årets stora julhit?

0:55 min

Vilken blir årets stora julhit? Albumaktuella Carola kan vara en kandidat med nya singeln ”Vår dröm om julen” som är veckans första utmanare.

Carola har gjort en ny julskiva.  I Svensktoppen testar vi "Vår dröm om julen" som utmanare. Här berättar Carola för programledare Carolina Norén om varför hon bestämde sig för att producera en ny julskiva. 

Albumet "Drömmen om julen'' är ett samarbete mellan Carola Häggkvist, producenten Peter Nordahl och kompositören-dramaturgen Ulla-Carin Nyquist.

Carola får som utmanare sällskap av Stiftelsen med nya ”Darling” och Ana Diaz med ”Nästan där”.


Mer om veckans utmanare

Carola – Carola är aktuell med nya julalbumet ”Drömmen om en julen”. Ett album med en mer nedskalad och traditionell touch. Första singeln heter ”Vår dröm om julen”.

Ana Diaz – Ana är från början låtskrivare med en rad låtar framsjungna av världsartister som Britney Spears, One Direction och Zara Larsson. Nu kliver hon själv fram till mikrofonen och är aktuell med ”Nästan där”.

Stiftelsen – Stiftelsen har en svensktoppsetta i ryggen – 2012 med ”Vart jag än går”. Nu testar vi nya singeln ”Darling” från deras kommande album.


 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".