Magnus Carlsson och Carolina Norén
1 av 2
Den här veckan har ”My love is not blind” legat ett år på listan och flyttas därmed över till Svensktoppens långkörarlista ”Guldlistan”. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Den här veckan har ”My love is not blind” legat ett år på listan och flyttas därmed över till Svensktoppens långkörarlista ”Guldlistan”.
2 av 2
Den här veckan har ”My love is not blind” legat ett år på listan och flyttas därmed över till Svensktoppens långkörarlista ”Guldlistan”. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Söndag 30/4

Magnus Carlson: "Vi vinner aldrig något men vi är alltid med!"

3:26 min

Det är inte bara Kungen som fyller år på Valborg, det gör även Weeping Willows på Svensktoppen.

Den här veckan har ”My love is not blind” legat ett år på listan och flyttas därmed över till Svensktoppens långkörarlista ”Guldlistan”. Låten lämnar listan från en hedersam sjätteplats.

Som bäst placerade sig "My love is not blind" på fjärdeplats.

-  Det är typiskt Weeping Willows. Vi vinner aldrig något men vi är alltid med, säger Magnus Carlson som är sångare i gruppen när Carolina Norén ringer för att gratulera. 

Att låten flyttas över till Guldlistan innebär att det kommer att bli tävlingsdags igen mot årets slut. Då ställs låten mot övriga guldettåringar som till exempel; Jag och min far, Strövtåg i hembygden och låtar med Helene Sjöholm.  

- Oj oj oj, Svensktoppens Champions League alltså! Ja det är bra. Vi är gärna med på Guldlistan det känns bra. Det är skitkul, det är ju en klassiker. Det är precis som engelska popstjärnor som tycker liksom att bara man fick spela på Top of the Pop, det var viktigt och så där. Det är kul!

Enligt tradition firas alla som tagit sig fram till ettårsstrecket på Svensktoppen med tårta. Så nu ser vi fram emot att bjuda in samtliga medlemmar i Weeping Willows på kalas. 

- Ja, vi kommer gärna och äter tårta med dig, säger Magnus Carlson.

 

 

Lyssna på hela programmet här!

Relaterat

Mer om Guldettåringarna

Ljudklippet är från avsnittet
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".