Darin.
Darin. Foto: Ola Gäverth/Sveriges Radio
Söndag 19/11

Darin högsta nykomling

På sitt andra försök som utmanare går nu ”Tvillingen” med Darin rakt in på tredjeplatsen. Darin som hade stora framgångar med ”Ta mig tillbaka” som 2016 blev den första guldettåringen.

Ted Gärdestad behåller förstaplatsen med ”Sol, vind och vatten” och Kamferdrops ligger kvar på andraplatsen med ”Jag trodde änglarna fanns”.

Miriam Bryant faller starkt från femte- till åttondeplatsen med ”Rocket” och Uno Svenningsson får nöja sig med en tiondeplats den här veckan med ”Du kommer ångra det här”.

För förra veckans utmanare Molly Sandén (Rygg mot rygg), Good Harvest (Charly) och Tomas Andersson Wij (Märkt av dig) blir det ingen listplacering.

Veckans nya utmanare är First Aid Kit med It´s a shame och Oskar Linnros med ”Oavsett”. Dessutom är Bo Kaspers Orkester aktuella som utmanare med ”En sländas andetag” som dessutom är veckans A-liste låt i P4.

/Carolina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".