MARTINA: Veronica Maggio, Kvartet Skatan o skrikiga ungar

Hej vänner!

Mornar som innefattar livemusik är alltid lite extra härliga och i morse fick vi njuta av Veronica Maggios sköna stämma i studion. Hon hann även berätta att hennes mage knorrade så mycket när hon skulle spela in ballettscenerna till videon att hennes danspartner blev lite betänksam. Lyssna här!

Olle ondgjorde sig över att det har blivit stopp i ett av handfaten på toaletten här på JOBBET. Han krävde svar på frågan HUR detta kan hända, eftersom det verkar långsökt att man tappar topz och hår och tandkräm i jobbhandatet.

Men det är EXAKT vad som händer även på jobbet, intygade diverse rörmokare som hörde av sig.

Johan Glans och Cecilia Frode tittade förbi också. Dom är aktuella med Kvarteret Skatan som dom sätter upp på teaterscen nu. Vi gjorde en snabb grannkontroll på dem och det visade sig att Cecilia inte drar sig för att skälla ut grannar som spelar för hög musik. Det är Johan för feg för, men han kan tänka sig att knacka på för att låna en kopp socker.

Jag undrade om det någonsin är okej att klaga på skrikiga ungar, vilket satte fart på både Olle och mejlen. Olle sa med sin bestämdaste röst att man INTE får klaga på andras ungar, men vissa av lyssnarna tyckte att det är helt befogat att gnälla på skrikiga barn. Känsligt ämne, men jag tror att det finns anledning att komma tillbaka till det.

/Martina