PATTI: Dags att gå vidare!

Terve dagboken!

På fredagar delar vi alltid ut helgens ledord till en behövande själ. Idén till dagens ledord fick av Rolling Stones legenden Keith Rickards som ska spela Pappa Sparrow i den tredje delen av ”Pirates of Caribbean”. Lite otippat kände vi först inför Keiths kliv in i filmbranchen!

Men så liksom av en slump svepte Rolling Stones album ”December’s Children” från 1965 in på vår redaktion och på skivan fann vi deras version av låten ”You Better Move On, och då föll plötsligt allting på plats. Helgens ledord blev naturligtvis: Dags att gå vidare!

Det var Helena som blev den lyckliga mottagaren av ledordet, hon har precis träffat en man på nätet. Problemet var att han bor 20 mil bort, men efter att hon insåg att det är ”dags att gå vidare” bestämde hon sej för att åka dom 20 milen för att hälsa på honom:) Dessutom erkände hon att deras gemensamma intresse är film och musik!? Lite spooky eller hur?

Helena lovade att vi får ringa henne nästa helg och kolla hur det hela utvecklar sej. Vi håller tummarna!

Charles gled in i studion och lärde oss att avläsa tankar. Eller närmare bestämt att våra ögon hämtar bilder uppifrån, ljud från sidan och känslor nerifrån!

Han bad mej tänka på nån av dessa kategorier så visste Malin plötsligt vad jag tänkte på! Också lite spooky! Men extremt häftigt!

Vi hörs imorn igen!

Kram/Patti