Stellan Egeland till höger. Foto: www.seservice.se.

MARTINA: svartsjukedramor och hojbygge

Vilken skön morgon det här var då!

Vi hann inte ens komma in i studion förrän Olle hittade en helt rabiat historia om ett svartsjukedrama i astronautmiljö. Eftersom historien innehöll allt från vapen och pepparspray till svart peruk och blöjor levde den med oss under hela sändningen.

Sofia Larsson skriver en bok om vett och etikett som passar för 2000-talet. Hon lärde oss bland annat hur man uppför sig när man börjar nytt jobb (prata om kaffe hellre än månadsrapporten) till vad som är kutym vid one-night-stands (ta numret av praktiska skäl, alltså i fall du har råkat få nåt du inte ville ha).

En stund senare ramlade Stellan Egeland in i studion. Han bygger bilar och motorcyklar och kom trea på VM i custum bike building. Men förutom att han har ett brinnande intresse för motorer så ääääääälskar Stellan Ockulta Hörnan.

Gissa om Olle blev glad!

Faktum är att Stellan hade med sig en riktigt ruskig story så Olle bjöd in honom till ett specialavsnitt av Ockulta Hörnan. Jag fick nästan rysningar när dom väste ”woooooooodoooooooooo” i kör*.

/Martina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".