Regina Lund

PATTI: Jag håller tummarna för Regina Lund!

Hallo dagboken!

Ritningen för överlevnadsvalvet på Svalbard är klart. I vår skall det byggas och fyllas med frön från alla våra grödor.

Vi tänkte lite vidare och frågade vad folk skulle fylla valvet med om man fick välja en ända grej och jäklar vilka förslag vi fick: Cowboyboots, en rosa termos, multiverktyg, dagböcker, chockladrecept, lakritsfudge, en gura, radio och biblen var är bara några av alla förslag som trillade in.

Desstuom fick vi fick besök av melodifestivalaktuella Regina Lund. Jag hade ingen aning om att Regina faktiskt föddes i min hemstad Vasa. Hennes Pappa fungerade nämligen som regissör på teatern där. Minnena lyste tyvärr med sin frånvaro efterom hon flyttade 1 år gammal men jag blev åtminstone extremt nostalgisk och fick sjuk hemlängtan.

Media blåser upp Regina som en väldigt exentrisk kvinna, men min bild av henne är numera en ovanligt normal mamma som bara tycker att Sverige blivit för jobbigt eftersom det skrivs så mycket skit om henne här. Regina höll med om att hon var ”rätt mycket” för ca 10 år sedan men att hon idag är en ytterst normal Mamma som fyller sina dagar med att bland annat föra och hämta sin son från skolan.

Det gjorde ont att höra att Regina bytt land på grund av allt skitsnack och alla som inte vill henne väl.

Därför håller verkligen tummarna för Regina ikväll på melodifestivalen! Go Regina Go!

Kram Patti 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".