MALIN: Varför går inte vi på scenskolan?

Det finns en sak som gör mig och Patti lite extra exalterade i studion, och det är tävlingar där kvalfrågan går ut på att vi ska spela upp en scen. Vi tycker själva att vi gör det grymt bra varje gång :-) Mycket inlevelse och ett bra grundmanus är succéidén. Idag var vi Lynette och Edie i Desperate Housewives som pratade skit om Bree. Och vi gjorde det så övertygande och ”i karaktär” att självaste Stanislavskij hade blivit nöjd.
Mina och Melina tävlade sedan i Desperate Houswives-kunskap och var fantastiskt kunniga, det hela avgjordes på ren lottning - Patti flippade snusdosan och Melina blev vinnare.
Kay Pollak coachade vidare runt ämnet irritation och ilska, du kan lyssna på hans goda råd om du går in på ”Blandade inslag” och sen ”Livscoacherna”. Där hittar du också Pattis kulturcoach Ernst Billgren och höstens coacher Amelia Adamo och Claes Jämo Borgström.

Nu är det helg och jag ska till stallet. Ha’t fint och lev efter helgens ledord: Dags att tänka om! / Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".