Farao Groth

MARTINA: Rekordsnabba mornar och fladdriga byxor

När vi pratade med Hans från Linköping som önskade en låt tidigt i morse så avslöjade han att han bara tar 15 minuter på sig, från det att han kliver upp ur sängen till det att han är framme på jobbet! Vi blev grymt imponerade, men uppmanade ändå fler lyssnare att höra av sig om sina morgonvanor.

Det visar sig att en avsevärd andel svenskar är skitsnabba på morgonen, vilket medför en massa fartdårar på svenska vägar.

Vår första gäst hette Farao Groth i morse. Han var programledare för Böglobbyn och är nominerad i två kategorier på QX-galan. Hanlovade att ”härja” på galan i kväll och det belv även ett löfte om nån slags ”chock”.

Gäst nummer två hette Måns Zelmerlöw. Han är en av de tävlande i Melodifestivalen på lördag och han medgav att av andra deltagarna är han är mest rädd för Nanne Grönwall.

Vi hann även med att prata mode för killar med Daniel Lindström. Han har turnerat runt på diverse modeveckor runt om i världen ända sen årsskiftet. Daniel förklarade att det som gäller i vår är fladdriga byxor och korta tajta toppar.

Olle såg rätt skeptisk ut när han hörde det.

/Martina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".