MARTINA: Det är inne att ha kläderna ut-och-in!

Torsdagen bjöd på två nypremiärer minsann! Först den smått hysteriska Amigolistan som höll på att stressa livet ur mig. Och sen dök PR Informerar upp i etern igen, imorse snackade det om rennäringen.

Killarna i Teatergruppen Klungan tittade förbi och det var ett ganska stort ögonblick för mig. Dom stod ju även bakom ”Mammas Nya Kille” som sändes i P3 tidigare och jag ÄLSKAR Job, folklivsfanatikern.

Vilket jag också sa till dem mitt under intervjun.

Killarna visste inte riktigt hur dom skulle reagera på det*

Från och med idag utser vi också Månadens Samtidspippi. Den fina titeln går till någon stark, cool tjej med skinn på näsan som inte är rädd för att gå sin egen väg.

Den första som förärades med den titeln var Kishti Tomita, som blev jättehedrad över att liknas vid Pippi.

Och så hann vi med att snacka med Sverre Sjölander som har studerat homosexualitet bland djur. Det är inte alls ovanligt förklarade han. Sverre har sett allt från hundar och lejon till fåglar av samma kön försöka sätta på varandra. Det har djurforskare i alla tider sett, men de höll tyst om det ganska länge.

För övrigt hade Olle en tröja på sig som såg ut att vara ut-och-in. Men han sa att det var en trendig tröja från Kalifornien.

/Martina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista