1 av 2
Lovisa tar i trä (fanér) för säkerhets skull
2 av 2
Pamela Anderson, Robinson-Emma, Malin Linneroth?

MALIN: Fredag den 13:e är ingen otursdag!

Så var det fastställt. Efter år av ältande kring fredagen den trettondes otur eller icke otursbringande aura har vi genom en statistisk undersökning kommit fram till svaret. Och det lyder nej. Fredagen den trettonde är inte en otursdag. Vi frågade lyssnarne efter era upplevelser och fick in 103 mail och sms som tog tydlig ställning i frågan. Många velade fram och tillbaka eller tyckte att det var båda delar men dessa var för luddiga för att få ingå i statistiken. Av de 103 mer distinkta åsikterna fördelades rösterna såhär: 37 personer säger ja, det är en otursdag och 66 personer säger nej, det är ingen otursdag. Med en 64%:ig majoritet har vi härmed avfärdat denna dag som en evig olycka. Skönt.
Lovisa kände sig ändå nödgad att ta i trä för att resten av dagen inte skulle bringa lidande.

Patti var oerhört laddad inför sitt första möte med nya coachen. Kulturcoachen Ernst Billgren har fått maka på sig för prestationscoachen Yannick Tregaro och Patti fick ett kakpoäng för att han äntligen tar tag i sina prestationskrav och sin (enligt mig något överdrivna) tävlingsinstinkt. :-)

Själv gladdes jag mest åt att Marcus Schenkenberg ska vara med i amerikanska Let’s dance. Halleluja.

Friday happy friday / Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista