Sommarplågsgalan 2007 Vinn en plats på P3:s spellista!

Hjälp oss att hitta låten vi älskar att hata och hatar att älska. Morgonpasset i P3 ger er Sommarplågsgalan 2007! Det hela går ut på att vi presenterar låtar som ni lyssnare har knåpat ihop i radio, vinnaren utser vi genom delfinaler och omröstningar i bästa melodifestivalstil. Allt för att vi inte skall slippa plågas i år heller.

Alla tävlingar måste ha regler! De här gäller den här gången:

Låtarna får vara max 3 minuter. Språk är valfritt. De ska ha med orden: sommar, båten, hångla, yeah och morgon, samt ett plågsamt moment - som är fritt fram för tolkning.

Omröstningar sker på webben från och med vecka 18. Vecka 21 är den sista veckan som vi kör upp nya bidrag, följaktligen är det vecka 20 som är det senaste du kan skicka in för att få chansen att vara med, och glöm inte att ju tidigare du skickar in ditt bidrag, ju större chans att just du kommer med i tävlingen!

Och här kommer det överraskningar - sista veckan tillkommer det en joker!! Som om detta inte var nog skall två bidrag faktiskt inte få vara med hela vägen. Två av bidragen får nämligen bara vara med i den här stora finalen fram tills på onsdagen vecka 22 kl 08.00. Då slänger vi ut två bidrag från omröstningen och startar om rösträkningen. Någon gång efter kl 09.00 den 30 maj presenteras de tre bidrag som får vara kvar en vecka till och röstas på ända fram till nationaldagen, då vi stänger omröstningen precis kl 08.00.

På Sveriges nationaldag är det dags att kora vinnaren i Sommarplågsgalan 2007! 

Alla nominerade bidrag ligger uppe på hemsidan för lyssning

Yeah!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista