Agnes Auer

OLLE: Tisdag var det idag

SR:s korrespondent Thomas Nordegren rapporterade direkt från Blacksburg och universitetsområdet där 32 människor dödades igår.

Markus Krunegård och Lars Skoglund från Laakso kom och spelade låten ”Västerbron” live för oss. Grabbarna var glada och inspirerade trots releaseparty kvällen innan. Starkt jobbat!

Agnes Auer ska senare i år åka tillbaka till det barnhem i Indien som hon bodde på innan hon flyttade till Sverige. Dessutom så sjunger Agnes opera och ska hålla en konsert för att samla in pengar som hon ska skänka till barnhemmet.

I slutet av sändningen så brukar man ju vara lite snurrig och just idag så hade jag tio minuter fel när jag berättade hur mycket klockan var. Av en händelse så råkade vi ha Mange Schmidt på tråden och han hade full koll på läget. Mange berättade också hur man snickrar ihop en riktig sommarplåga till vår

Nu ska jag dra. Hej då!

/Olle

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista