1 av 2
Lisa Miskovsky
2 av 2
Johannes Kinch

OLLE: Torsdagstrivsel till tusen!

Med risk för att var tjatig men i morse var det så attans kallt att jag önskar att jag hade en rattmuff. Nu har jag inte det men däremot så kan jag konsten att bita ihop vilket säkert du också kan. När väl programmet startade i morse så var dock saken biff. Allt gick som en dans och känslan efteråt kan beskrivas som euforisk.

Lisa Miskovsky hade med sig två glada musikanter och tillsammans spelade Little Bird så att linser hamnade fel och hud knottrades.

Vi kunde också konstatera att det går bra för samtliga idrottslag som finns med på Lisas tacklista. 

Johannes Kinch är årets flairtender. Flaretenderns specialitet är att a’la Tom Cruise eller Coyote Ugly jonglera med flaskor i bar.

Galet men roligt!

Till sist så hade vi gamle morgonpassräven Kjell Eriksson på besök. Kjell är med i den jury som utser sommarpratarna i P1 och i år har ju även du som är en vanlig radiolyssnare chansen att få sommarprata. Info om detta finns på sverigesradio.se/p1/sommar

Nu ska jag åka!

Olle

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista