Ordet som stjälpte Patti: enkelbiljett

MALIN: Segerns sötma alltid lika ljuvlig!

Efter två dagar av feberfrossa, snytningar och hela Vita Huset säsong 5 var jag tillbaka i sändningsstolen och det kändes mycket mer upplyftande än de mikrorätter jag intagit de senaste dagarna.
Desto ljuvligare blev smaken också när segerns sötma kom krypande i Word Up-tävlingen! Jag och Isabella gjorde en slam dunk på temat kollektivtrafiken och vann med sex rätt gissade ord mot Patti och Jonas fem klarade. Jämnt och hårt.
Vi hade tagit in producenten Matilde i studion som domare eftersom stämningen mellan mig och Patti annars kan bli lätt tryckt. Det blev den förvisso ändå efter att jag gjorde Anja-sälen i studion för att riktigt rub in the victory.

Aftonbladetkolumnisten och KallaFakta-programledaren Lena Sundström kom till oss på elvakaffe. Hon bjöd på baguetter med skinka och dijonsenap eftersom hon inte gillar kakor och annat sötslisk. För två år sedan gav hon ut boken ”Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar” och idag listade hon Saker hon inte förstår 2007. Det blev en topp tre som löd såhär:
3. Utförsäljningen av välfärdslösningar, typ vatten. Vi kommer aldrig sluta behöva vatten.
2. Att en handväska för 200 000 bara är en handväska och inte går att bo i eller använda som toalett (jämför kisskannan i glada färger som lanserades och dog ut)
1. Kina. Väst hade applåderat kommunismen bara vi hade tjänat mer på den var hon övertygad om.
Hörs i morgon! / Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista