MALIN: Jag fick godkänt!

Nervositetsryckningarna i ögat stod som spön i backen när Patti lämnade studion för att lämna mig ensam med mindcoachen Kay Pollak idag. Han ville väl att jag skulle få ta emot förnärmelsen ensam om jag inte skulle klara det stora examenstestet Kay skulle utsätta mig för.
Allt kändes bättre så fort Kay fanns på plats med mazariner och slutprov. Vi pratade om hur han själv kommit fram till sina metoder och hur det kändes att så många lade sin lycka i hans händer. Och så kom testet då. Snåriga frågor om hur jag skulle agera när snäsiga kassabiträden hoppade på mig, hur jag skulle förändra konfliktbeteenden och hur jag tystar den envisa rösten som talar om att jag inte är god nog som jag är. Det kändes mycket högtidligt och  ”Den blomstertid nu kommer” spelades och allting. Och så kom domen: Godkänt!!! Fanfar och jubel i studion, herregud vad skönt.

I övrigt präglades programmet en hel del av mina rastaflätor och Pattis kroppsmålningar som vi hade gjort till lördagsgalan ”Veckan i priser”. Pissrännan fick pris i kategorin Veckans K-märkning eftersom de börjar bli ett minne blott enligt ny forskning och Marilyn Manson fick pris i kategorin Den enes död är den andres bröd eftersom han sagt att det var först när hans 19-åriga nya kärlek sa att hon kunde tänka sig att dö för honom som han kände att han ville leva. Grattis.

/Malin