Skulle den här akrobaten gå på betongkurs? Bahhh!

LOVISA: Lystring! Lystring!

Malins kakpoängsansökan avslogs av en enig jury! För första gången i mannaminne blev det tummen ner till Malin när hon aspirerade på en sötbit inför helgen. Det var hennes fyrbente vän Winston som tillsammans med hussarna hamnat i en alldeles för elementär hundträningsgrupp i veckan. Och trots att Winston fick glänsa och briljera bland de andra små snorvalparna, var det Malin som valde att dra tillbaka intresseanmälan till kursen. Och detta borde enligt Malin själv belönas med en kakpoäng. Tveksamt, tyckte juryn. För det var svårt att bortse från Malins gigantiska missnöje över själva lokalen för hundträningen. En lummig park förväntades, men en betong-värld var vad som gavs. Kunde det vara så att det främst var just miljö-faktorn och Malins krossade midsommarängs-drömmar och kanske inte lika mycket den låga tränings-nivån som låg bakom nedstampet och utträdet? Ja, sa Patti och Lovisa, så var det nog. Och nej, inget kakpoäng blev det där.

Sen såg våra kära trubadurer till att i bästa grunge-anda först väcka Katarina med Nirvanas Drain You och lite senare höggravida Erna med en country-version av Me and Bobby McGee. Det kan därefter inte uteslutas att Ernas och maken Daniels kommande bebis får namnet Bobby.

/Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".