MALIN: Ja till att hitta mentor, nej till att vara det

När Hanna och Charles som utgör Morgonpassets Livsstilskommission kom till studion idag var det mentorer och mentorskap som samtalet rörde sig kring. Hanna drog sig gärna till kvinnor i femtioplus-åldern som kunde dela med sig av sina livserfarenheter och guida henne i livet, men samtidigt kände hon sig tveksam till mentorer i organiserad form. Hon menade att man kunde missa en massa erfarenheter från människor som är mer olika en själv om man valt en förebild som påminner mycket om den egna personen.
Charles trodde inte att han skulle ha tålamod att själv agera mentor åt någon, det krävdes ett mycket moget ego för att klara av uppgiften bra och än var Charles ego aningen för omoget sade han insiktfullt.

Sen var det en massa tjafs om Meshuggahs storhet och huruvida Madonna köpte barn från Afrika och huruvida det var möjligt att Riesenschauzrar kunde ha bara mustasch men inte skägg.

Jo, och så ringde Timo Räisänen och var med i vår låttävling. Helt spontant bara, mycket spejsigt. Vi tyckte det lät likt honom och när han hette Timo och var från Göteborg och dessutom sjöng med bra i låtarna blev vi konfunderade på riktigt så vi var tvungna att fråga. Han var sugen på att tävla helt enkelt.
Han blev dock slagen av Malin efter en mycket hård kamp på temat naturrelaterade låtar

Hörs på fredag! / Malin