MARTINA: Transformers på första dejten?

I morse snackde jag om filmsommaren med Emma Gray Munthe. Vi fördjupade oss lite extra i filmen Transformers som Emma hade sett och tyckte att alla andra bör se också. Trots att mma inte är nån Transformers-nörd var hon helt uppslukad av filmen.
Johanna Wester jobbar på ett närdejtingföretag och kom förbi för att berätta om hur man kan hitta en sommar flirt genom att nätdejta. Det är fritt fram att ge en lite förskönande beskrivning av sig själv på nätet, men man får akta så att man inte går över gränsen och börjar ljuga om sig själv och sina kvaliteter. Det kan bli svårt att leva upp till i verkligheten...

Eftersom Rednex har hamnat på 13 plats på listan över världens mest irriterande låtar (med Cotton Eye Joe) så snackade vi en del om irriterande musik från Skandinavien. Lyssnarna var ganska överrens om att Boten Anna och Hej hej Monika är superjobbiga.

Vi hörs i morn!

/Martina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".