MARTINA: Hej på ett tag...

Men alltså vilken morgon! Den började med att jag fick ett kilo smågodis av Camilla som är sändningsproducent och sånt är ju så himla trevligt. Och gott. Och sen ringde Anders Lundin - ANDERS LUNDIN! - och sa att jag var välkommen till Allsång på Skansen nästa vecka! Hur sjukt är inte det???

Henrik ”Eye n I” Blomqvist och Karin Winther kom förbi och berätttade om sina nya jobb som VJ:s på MTV. Dom har inte börjat sända sina programm än men de var himla taggade!

Och eftersom kronprinsessan Victoria fyller 30 på lördag tog vi hit Jenny Alexandersson som är hovexpert för att spekulera lite om hur Vickan känner sig just nu. Jenny är helt säker på att hon kommer att förlova sig med sin Daniel SNART!

Sen trodde jag att programmet skulle vara över, men nej, då ringde världens härligaste Ralf från Mustasch och svamlade om sommar och sprit och att han älskar mig. Han är helt galen.

Men härlig.

Jag tar semester nu.

Vi hörs om 4 veckor! /Martina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista