Sommarpanelen

NORA: Kattvakt/Sommarjobb

Idag så öppnade jag upp mitt hjärta och berättade om att jag är kattvakt den här sommaren. Jag klarar inte av att mötas av kattbajs på morgonen, Björn fick mig att inse att det faktiskt är jag som är sommarkatten och dom som egentligen är bossen.

Vi startade söndagens första sommarpanel som idag tog sig an ämnet sommarjobb. Vi diskuterade hur man ska göra för att släppa sin jobbroll och varva ner. Tjelvar föreslog att man skulle cykla runt och gärna i små cirklar för att kunna varva ner. Även hur mycket jobbet blir ens identitet, och det fick mig att fundera på att mitt jobb är väldigt mycket mitt jobb. Men shiit, jag måste börja följa förra veckans ledord ”Du är inte ditt jobb”

I Kunskapstävlingen kunskapstävlingen som också kickades igång idag, så letade vi efter en film titel.

”En upp och nedvänd fruktskål är bara en av dom huvudbonader som bärs i filmen vi söker. Hjälmar,toppluvor och solhatta är också frekvent förekommande accessoarer”

Kan du gissa på en filmtitel?

Ja, våra tävlande gissa på allt från ”Fisher king” och ”Änglagård”. Men Emelie visade sina skills å gav oss det rätta svaret ”Bridget Jones Dagbok” Grattis Emelie!

Imorgon så hör du våran kollega Olle Garp, som har kommit hem från sin semester då han reste till fots till Norge.

Gosiga Söndagskramar

/ Nora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".