Lets smile!

NORA: Lets talk sex - på kroatiska.

Fares Fares kom på ”11” kaffe idag (he was late) och vi har ju haft en historia jag och han. Han var den första kända personen jag intervjuade och jag var nervös inför hur dagens intervju skulle se ut. Jag behövde inte oroa mig ett dugg - jag kommentera inte hans sexiga näsa eller kallade honom habibi, den här gången. Fares gav mig en 2:a i min fördomsprofil - Han är en familjekille å han spelade fotboll i tre månader som liten, men han är inte ”A mamas boy” eller läst och/eller skrev poesi som tonåring.
Under låtarna så tänker jag på, om hur roligt det hade varit om Fares hade hetat Fares Faresson ahhaha. Björn skrattar och säger - Säg det till honom! ” Mmm visst säger jag... NOT”

Vi fortsätter med Parlören å idag så var vi någonstans i Kroatien på någons säng å lärde oss fraser som skulle vara användbara i den miljön. Jag var tvungen att skriva upp några parlörer så klart.

Vill du ha massage? = Hotches masago?

Easy Tiger = Lakshe malm matshore.

Jag mimar till alla låtar och hoppar omkring för att få och sprida energi och jag hoppas att ni känner det kära redaktion å att det hörs i etern.

See ya tomorrow!

Kärlek/ Nora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".