NORA: Jag är dålig på att uttala ord å Björn på att komma ihåg namn.

Whaaatts up?

Sömnen har redan börjat attackera mig, men under sändningen idag så var ögonlocken där dom skulle vara. Open.

Norge var ett återkommande ämne eller ja..norska rättare sagt var ett språk som vi inte kunde släppa. Traficköj betyder alltså refug (som jag idag fick se en bild på, för att jag inte riktigt fatta vad det betydde)

Kunskapstävlingen kunskapstävling var den här morgonen svårare än förra veckan och på ett sätt, kändes det lite gött att vara duktigare än våra lyssnare. Som är så duktiga att dom ringer in flera gånger och vill gissa, även fast tävlingen är slut. Härligt måste jag ändå säga.

Tjelvar och Ylva kom in idag och därmed var sommarpanelen sluten. Vi diskuterade en massa om folklighet och varför man tex kollar på Allsång på skansen och Ebba å Didrick (det är ju massa repriser på tv ju under sommaren) Är det så att vi måste följa andra å säga ”Jaa, klart att jag lyssnar på sommarpratarna” - även fast man kanske egentligen inte bryr sig så värst-på riktigt, eller att man ska göra att som tillhör sommaren för att inte utpekas som den som inte hänger med?

Jag ska hem nu och jobba på mitt kakpoäng - jag ska montera ihop ett glasbord, själv.

Massa lovin

/ Nora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista