BJÖRN: Stones, punk och mobiletikett

Först lite ”bakom kulisserna”-fakta. Klockan fem upptäckte vi att kaffeautomaten var paj. En timme senare blev det uppenbart att studiodatorn inte ville starta. Vi valde att ligga lågt med detta i sändning, men nu kan det sägas.

Martin i Lund gav sig in i tävlingen ”Sveriges onödigaste balkong” med den oväntade motiveringen att ”den är stor som en jävla basketplan”. En liten basketplan, visserligen, men även en liten basketplan får ändå betraktas som en stor balkongyta.

Hanna, som fick förra helgens ledord, hade haft återträff med sitt punk-jag i veckan och lät faktiskt ännu gladare än förra fredagen, då hon lät gladare än de flesta. Nästa makeover drabbar Erik som ska lära sig att våga kliva ur sin roll som IT-konsult och försonas med den bohemiska coverbandsmusikern han har inom sig.

Ylva jobbade heltid med att gräva fram saftigt skvaller om Rolling Stones torsdagskväll i Göteborg, men hon möttes bara av en mur av förseglade läppar.

Och så lärde vi oss, genom DN:s etikettspalt, äntligen om hur man gör om man sitter runt ett bord och pratar om sin hobby och någon i sällskapet får ett samtal på mobilen. Ryt ifrån!

Hörs imorgon.

!

ps. Hade min egen mobiltelefon pratat med datorn, hade du här kunnat beskåda en bild av en helt utmattad producent - vi kan kalla henne Ylva - som tar igen sig i ryggläge på studiogolvet under sommarlovsteatern.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista