NORA: Hej, det är Nora klick...

Shiiit jag höll verkligen på att glömma att skriva dagbok, men now i’m here för att berätta hur morgonens sändning gick. Jag hade en otroligt äcklig dröm i natt och Björn lekte drömtydare-vilket jag tyckte han skötte bra.

Vi delade ut priser till bla Elton John,Pamela Andersson och en 78 årig Harry Potter.

Nicolaj Schröder kom på 11-kaffe och under hela intervjun sjunger jag tyst för mig själv ”Hej det är Nic klick..” ..” Jag ville bara höra din röst...” Alltså den grabben är grym på att skriva texter som fastnar som super lim. Jag klarade mig underbart bra på fördomsprofilen, jag tror att Nic blev lite rädd för mina magiska krafter och gav mig MVG å Björn gick konstigt nog in och gav mig en 5:a (det är ju Nic som är domaren)

Jag är en aning nervös inför imorgon eller ja jag är nervös för imorgon. My mama is comin... min mamma ska sitta med i sommarpanelen för Tjelvar inte kunde. Det kommer nog bli skit skoj, hon är skit härlig. Men det är lite som om man skulle presentera sin pojkvän för sina föräldrar. Men nu blir det typ ”Hej Sverige låt mig få presentera, min mamma”

Förlåt det känns som att jag överdriver..det är nog inte så farligt. Men då så fina du, vi syns imorgon = )

Kram kram/ Nora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista