BJÖRN: Nora är syster med sin mamma

Nora är ett föredöme. När många skäms för sina föräldrar och gör allt för att slippa synas tillsammans med dem offentligt, har Nora valt att förvandla sin mamma Ibtissam till en syster. De festar tillsammans, de chattar tillsammans och nu gör de radio tillsammans också.

Ibtissam hoppade in i stället för Tjelvar i Sommarpanelen idag och gav oss en lektion i all administration som föregår ett bröllop i Libanon. Ylva drev annars hårt tesen att det är fult att gifta sig på midsommarafton, i alla fall om man bjuder Ylva, för då måste hon tacka nej till sin egen heliga midsommarfest. Vänligen för detta till protokollet.

Glöm nu inte att rösta fram vinnaren i tävlingen ”Sveriges onödigaste balkong”. Kolla bilder och texter på vår hemsida och fundera sedan på vem som förtjänar att vinna. Om bilderna inte kommit upp än, så kolla snart igen.

Bilden på min näthinna just nu är annars en ung Olle Garp i Moradräkt.

!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista