BJÖRN: Dildos, Siw Malmkvist och arabisk shopping

Att lyssna på P3 är som att gå en dag i klass 8A i vilken skola som helst. Man lär sig lite om mycket.

Christian från British Columbia och Anna från Dalby var gästföreläsare i ämnet ”dildo eller hiphop” och satte galant fem rätt av sju möjliga. Det var bara Blue Raspberry och Big Punisher som felaktigt blev placerade på dildohyllan.

Shopping i arabvärlden stod sedan på schemat. Enkelt. Kolla här på hemsidan om du mot förmodan inte hängde med. Frasen ”Jag vill köpa 600 gram köttfärs” föll tyvärr bort i inspelningsfasen, så den får ni lära er själva.

Sen blev det battle. Säkert! var skitsur på Hello Saferide som förkylt sig under en Flumeridefärd på Liseberg och sedan smittat Säkert! som därför var rädd för att inte kunna sjunga så bra ikväll.

Jag och Annika Norlin har två saker gemensamt. Jämtland och schlager. Och då snackar vi inte schlager utan S-C-H-L-A-G-E-R. Googla Peter Himmelstrand, Siw Malmkvist och Britt Lindeborg, ungdomar!

Imorgon träffas vi för säsongsavslutning. Samling 9.03.

!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista