MALIN: Irritationsfrossa!

Trots att jag blivit skolad av Kay Pollak hela våren finns det en och annan sak som kan sätta igång viss irritation. T ex nyligen körkortsförsedda slynglar i för dyra bilar som ligger och trycker med sin grill mot min registreringsskylt, vad är det fråga om håll avstånd för h-e! Vi berättade idag om en tjej i Storbritannien som fått sitta sammanlagt 20 timmar i telefonkö med pausmusik i örat för att få hjälp med sin telefon. Vi efterfrågade fler irritationsmoment och ni lyssnare var inte sena att gå igång:

Jag jobbar på ett företag där vi bär likadana arbetskläder allihopa. Det är alltså helt uppenbart att vi jobbar där, går ej att ta miste. Jag blir irriterad när en kund frågar: - Jobbar du här? (Vad ser det ut som?????) De kan också fråga: - Är du ledig? (Nae jag är här o shoppar i mina arbetskläder!!!!!)
Mvh Bällis

Jag irriterar mig på när vem som helst ska prata om något den känner något ansvar för säger denna person ”då” i slutet av varje mening. Exempel: Nämen, jag bytte bakaxel, då. Och sen gjorde jag i ordning hela motorn, då. Sen den här remen, då, bytte jag mot en bättre, då. /Christian i Dalom.

Det värsta jag vet är när folk smaskar med tuggummi bredvid mig. Jag byter lätt plats på tunnelbanan eller bussen! Kramar julia.

Ta ett djupt andetag och minns vad Kay har lärt oss Välj Glädje! / Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".