1 av 2
Liza!
2 av 2
Markoolio!

OLLE: Nu vet jag i alla fall vad jag heter

Man kan säga att det här var den svettigaste morgonen på länge. Under intervjun med Liza Marklund så spelade vi en låt och under den började vi prata om författaren James Ellroy och filmen Spinal Tap. Jag kan inte så mycket om Ellroy och det var skitlänge sen jag kollade på Spinal Tap men jag lyckades på något vis få det att verka som att jag var någon form av expert. Blev livrädd för att Marklund skulle sätta mig på prov men jag klarade mig undan med blotta förskräckelsen. Supermärkligt beteende från min sida och jag ber om ursäkt för detta, tur ändå att det inte hördes i radion.

Markoolio kom utan hundar och på glatt humör. En historia som vi fick oss till livs innehöll en sen natt med Markoolio, Dregen och Ulf Lundell.

Skulle jag få tillfälle att berätta en sak till så skulle det i såna fall vara att jag är 33 år gammal. Fyller år 6 oktober och då är alla välkomna på kalas hemma hos mig. Ganska snart, eller hur?

/Olle

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".