LOVISA: Det är tal om en metamorfos

Inledningsvis tyckte vi alla, också trubadurerna Gustav och Kristofer, att det var lite märkligt att Anna ville väcka sin kärlek Christian med Depeche Modes lite mörkare Shake the Disease. Anna menade att det var tänkt som en försmak av henne för Christian inför deras återförning nästa helg. Och även om vi inte fattade hur den ekvationen gick ihop, verkade Christian göra det. Och det är ju det viktigaste.

Sen berikade vi perfektionisten Lina med det lite avskräckande men inte desto mindre behjälpliga ledordet ”Blotta Strupen”. Detta för att Lina ska kunna tackla den trista vanan att dissa alla aktiviteter hon inte redan behärskar till 100%. En vana som för med sig att Lina tex endast ror på gymmet eftersom hon vet med sig att hennes armars styrka talar för en given succee på denna maskin. Vi hoppas nu att Lina med ledordet i ryggen inte längre ska rädas de andra maskinerna. You go, girl!

Sen gav jag mig ut på minerad mark och återanvände gammalt kakpoängsmaterial i en ny ansökan. Tjejen som tidigare hånlett åt de som bilat till gymmet för att sedan gå halvhjärtat på bandet, har nu börjat le i samförstånd mot samma folk. Det är här metamorfosen kommer in i bilden. Jag är en gym-tjej! And I’m proud of it!

Ses i mån!

//Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista