LOVISA: Räkna till tio, Kristian!

Att Kristian Luuk dansar loss till S-Club 7’s happy-go-lucky-dänga Bring It All Back när ingen ser på, var det väl få som hade kunnat tänka sig. Men nu, efter att Christian exlusivt för Morgonpasset avslöjat sin första köpta skiva, första hångellåt och pinsammaste favoritlåt, är det nästan omöjligt att tänka på något annat.

Och så himla passande att Kristian arbetat så mycket med sin egen självutveckling på den senaste tiden, det var ju bara för grabben att casha in det ena kakpoänget efter det andra. Det var inte bara konflikträdslan som han arbetat bort genom att börja vara spontanaggressiv utan han hade dessutom lärt sig våga borra i husväggar. Den första bedriften blev vi ju dessutom varse om på en gång då Kristian reagerade ganska kraftigt på den personlighetsanalys jag utsatte honom för. Själv föredrar jag devisen: räkna till tio innan slag utdelas. Men inte Kristian, tydligen.

Och det var inte bara kakpoäng som delades ut idag, också en ny Nörd Royal har krönts för veckan. Det var Metallica-fanatikers Anders som tävlade mot Kalle Anka-nördinnan Sofia. Kanske var det avslöjandet om den crush Sofia haft på Tjatte som gjorde det, Sofia gick i alla fall och vann det hela och kan nu se fram emot en vecka som Morgonpassets one and only Nörd Royal! GRATTIS!!


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista