1 av 2
Ett av morgonens MMS: "sveriges ända kalle anka tatuering på magen? Tack för världens bästa morronprogram. MrH"
2 av 2
Ett annat MMS: "jag har oxå skjutigt mig med pilbåge . På bak sidan av låret. Och det måste jag vara den enda i universum som lyckats med mvh julle"

OLLE: Huggormar och Thorbjörn Fälldin

Igår så undrade Sofia om hon var sveriges enda kvinnliga mejerist vilket det visade sig att hon inte var. Den här morgonen gick vi ut hårt för att hitta någon som verkligen är ensam i landet om något speciellt.

Av alla SMS och MMS så fastnade vi till sist för följande:

”Undrar om jag ändå inte kan vara den enda som brutit hälen och gått gipsad för detta i åtta veckor för att samma dag som gipset försvinner bli huggorms biten och inlagd två dagar på lassarettet? Eller är detta vanligare än jag tror? Ha det kalas, mvh uddevalla gossen Björn.!!”

Fast sen ångrade vi oss ändå och valde det här:

”jag är nog den enda som blivit slagen med en flugsmälla av torbjörn fälldin /aj”

Thorbjörn Fälldin har ju ändå varit statsminister...

är programledare för Supersöndag på Canal+. Vi pratade inte bara fotboll utan även fåfänga bland gamla TV4-kollegor.

gav oss några av de tips som finns i boken ”Fest - om svar anhålles”. En sak som jag själv tog till mig var att allt ansvar för en lyckad fest inte ligger på den som ordnar festen utan att man måste bjuda till lite som gäst också. Bjuda till är precis vad jag ska göra nästa gång jag blir bjuden på en fest.

Krönikören var som vanligt med på tisdagar också!

Nu ni.

/Olle

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".